Старайте се да намирате красивото, даже и в най-обикновените неща!

Подобни цитати

Ако Пролетта и Красотата имаха лице, те щяха да изглеждат точно като теб!

Добавен преди 4 годиниВиж този цитат

Хубавите са луди! Така са те. По свой начин са красиви. Красотата им идва от света, който са създали в себе си. Той е истински. Свят изпълнен с наслада от желания и страсти за един друг живот. Ние не ги разбираме и ги обявяваме за луди. Истината е друга. Ние сме лудите, а те щастливите. Така, че аз не намирам нищо по-истинско от красива, нежна и луда жена за спътник в живота си.

Добавен преди 4 годиниВиж този цитат

Красотата - това не са дългите коси, красивите крака, загорялата кожа или идеалните зъби. Красотата - това е лицето, което е плакало, а сега се усмихва, красотата - това е белега на коляното, останал от падане в детството, красотата е в тъмните кръгове под очите, когато любовта не ти позволява да заспиш, красотата - това е изражението на лицето, когато будилникът звъни, тя е размазаният грим, който се стича по лицето ти след душа, това е смеха, когато се шегуваш и ти си единствения, който е разбрал шегата. Красотата е в погледа ти, когато виждаш Него, когато плачеш над страховете си, красотата - това са бръчките, които идват с годините. Красотата - това е начина, по който общуваме с вътрешното си Аз, и начина, по който го проявяваме навън. Красотата - това са знаците в живота, всички удари и грижи, които поемаме. Красотата - това е да си позволиш да живееш, да бъдеш истински жив!

Ема Уотсън

Добавен преди 4 годиниВиж този цитат

Единственото й престъпление е, че има злата участ да е красива, да бъде самотна и красива. Това е нейното престъпление - красотата й! Оттам идват завистта, лъжите, злобата.

Добавен преди 4 годиниВиж този цитат

Красотата на ума предизвиква удивление.
Красотата на Душата - уважение…

Бернар дьо Фонтенел

Добавен преди 4 годиниВиж този цитат