Спортувайте по-лесно според зодията си

Спортувайте по-лесно според зодията си

Вероятно сте чували, че зодиакалният знак на човека оказва влияние върху всяка област на живота му - любовта, кариерата, здравето... Даже и спорта.

Овен - мускулестото тяло обещава отлични спортни постижения в областта на баскетбола, волейбола и ватерпола. От анатомична гледна точка Овен се свързва с глава и мозък - кой ли ще се учуди, че световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова е зодия Овен?!

Телец - обича да си похапва и е отличен кулинар. Затова задължително трябва да спортува. Не се противи на рутината и еднообразието, харесва стабилността - подходящи в случая са йога, фитнес и аеробика.

Близнаци - най-добре е да се заемат с колективни спортове, тъй като обичат общуването. Подходящи са волейбол и тенис. Добри резултати постигат и при тенис на маса, бадминтон и бокс.

Рак - спортът е задължителен, за да се чувстват защитени. Плуването пък ще тренира волята им.

Лъв - мрази еднообразието и монотонността. На всяка цена трябва да е пръв и затова е добър спортист. Голямата гордост му пречи да участват в колективен спорт. Има силни ръце и яки мускули. Плуване, гребане или тенис са най-подходящите спортове за Лъва.

Дева - спортът тук е шахмат, а и всички игри, изискващи стратегия, нападение, защита.

Везни - обичат да се усъвършенстват във всичко. Обръщат много внимание на външния си вид и любимото им място е фитнесът. Не са обаче от най-запалените спортисти. Но, ако ще спортуват, то би било добре да е спорт, свързан с изкуството, като фигурно пързаляне или балет.

Скорпион - спортната злоба тук не е чужда. Обичат рисковите спортове и са много издръжливи. Подходящи са екстремните спортове, стрелбата, бойните изкуства.

Стрелец - динамиката е тази, която ще съхрани интереса на Стрелеца. Може да бъде велик спортист, да покори много върхове. Физиката му е подходяща за лека атлетика, маратон, скок на дължина и троен скок, както и скок на височина и биатлон.

Козирог - не обича големите колективи. Изявен индивидуалист е. Не е от най-добрите спортисти, но си има и изключения. Добър е в автомобилните спортове и колоезденето.

Водолей - високо отговорен. Дисциплиниран. Държи на думата си. Добре работи в екип и винаги внася идеи, нов полъх и творчески поглед. Непредсказуемостта и уникалността го правят много добър във футбола. Все пак дамите могат да се насочат към други колективни спортове, където със сигурност ще изпъкнат в екипа.

Риби - шестото им чувство ги направлява. Те са добри танцьори, обичат риболов, катеренето.

loading...
Предишна: 2-те зодии, които винаги излизат победители от всяка ситуация
Следваща: Вечните ергени в зодиака