Чудомир

• Чудомир е славянско име, което означава чудо на света.Значение на буквите в името

Ччаст от едно цяло, усещане за единна и неделима принадлежност към цялото.
Убогато и активно въображение, великодушие, емпатия, постоянно желание да се постигне по-високо и по-високо духовно ниво, напомнят, че в живота съществува истина, която невинаги трябва да се огласява на всеки ъгъл.
Дразбиране, размисъл преди всяко начинание, семейството – най-важното нещо, желание да се помага, капризност в отношенията, склонност към възприемане на паранормалното.
Осилни и дълбоки чувства, способност да се справят с парите, необходимост от самопознание, желание да се разбере собствената цел, богата интуиция, способност да отделят най-важното и значимото от суетата на живота.
Мгрижовен характер, желание да помага, понякога срамежлив, предупреждение за недопустимост на хищническо отношение към природата, преодоляване на изкушението да е център на вниманието.
Ифинес, чувствителност, доброта, стремеж към хармония с околната среда, романтичен мек характер, ефективността и практичността много често е просто поза, за да се скрие истинската същност.
Рспособност да не бъдат измамени от външни фактори, способност да проникват в същността, самочувствие, стремеж за активност, смелост, страст и понякога неразумно поемане на риск и авантюризъм, склонност към догматизъм в разсъжденията.