Как да прекратите безболезнено връзка си с всяка зодия

Как да прекратите безболезнено връзка си с всяка зодия

Прекратяването на взаимоотношения не винаги е лесна работа, но с помощта на астрологията може да го направите малко по-безболезнено. Ето няколко насоки как да стане това като имате предвид зодията на своя партньор:

Овен

Представителите на този знак няма да се примирят с идеята, че вие сте тези, които първи решавате да прекратите връзката и ще последва истинска драма. Затова по-лесно би било да се превърнете във всичко, което Овенът ненавижда – мързелив, объркан, мнителен и тогава леко да подхвърлите идеята. Така Овенът ще повярва до някаква степен, че краят не е само ваша идея и нещата бързо ще приключат.

Телец

Телците са здраво стъпили на земята, праволинейни и търпеливи, така, че трудно ще се откажат от връзка без да се опитат да направят всичко възможно, за да я съживят. Ако искате да избегнете това, се опитайте да го подразните чрез поведението си. Разместете мебелите, избягайте от рутината, опитвайте нови неща и го накарайте да се включи. Малко по малко Телецът ще осъзнае, че сте се „разминали“ и тогава е времето да подхвърлите идеята за раздяла.

Близнаци

Близнаците са знак на комуникацията и, както може би сте се досетили, 90% от връзката ви се е базирала на добрата комуникация по между ви. Прекратете я и той бързо ще пожелае да ви изхвърли от живота си, без предупреждение. Но повярвайте, това е по-добрият вариант, вместо тирадата от думи, които ще ви нареди и постави на мястото ви.

Рак

Това е най-привързващият се знак от зодиака и трудно ще го изкарате от живота си. Дълго след като прекратите връзката, той ще бъде част от живота ви, чрез общите познати, близки, семейство. И не няма да има драматичен край, но със сигурност няма да има и край в истинския смисъл на думата.

Лъв

С лъвовете няма да е трудно да прекратите връзката си, просто представителите на този знак няма да се съгласят да бъдат част от живота ви, ако не са издигнати на пиедестал, както са свикнали. Едно просто „не те обичам вече“ е достатъчно, за да си тръгне по живо, по здраво. Но внимавайте, Лъвът ще продължава да се интересува какво се случва с вас след това и ще има шпиони, които ще му докладват по какъв начинсте продължили напред.

Дева

Най-сигурният начин да се отървете от представител на зодия Дева е да го накарате да се чувства ненужен. В природата на девите е да помагат и подкрепят партньорите си и, когато им откажете привилегията да ви закрилят, те вече няма да виждат перспектива в тези отношения и съответно ще им бъде лесно да ги прекратят.

Везни

Везните държат на справедливостта и честните отношения, започнете ли да ги лъжете и да се държите така, сякаш не ви пука, бързо ще ги отдалечите от себе си. Гарантираме ви, че с такова поведение след по-малко от седмица ще се разделите без драми по взаимно съгласие.

Скорпион

Разкрийте напълно чувствата си и намекнете за сериозно обвързване и Скорпионът ще поиска да избяга, колкото се може по-далече. Може и да се чувстват по същия начин, но няма да си го признаят особено ако отношенията ви са се развили бързо. И все пак ви съветваме да внимавате с този метод, защото вашият скорпион може да се откаже от малкото, които не се страхуват от обвързване и да вземат да отвърнат на „задушаващите“ ви чувства. ;)

Стрелец

Покажете, че сте си самодостатъчни и не искате вече да участвате в отборната игра, която Стрелецът нарича връзка, и вече няма да бъдете същите в очите му. Покажете незаинтересованост към интересите му и към всичко, което досега сте правили заедно и на стрелците ще им прииска да си намерят друг, а вие ще им дадете свободата да го направят.

Козирог

Козирозите държат изключително много на публичния си имидж и на това „какво ще кажат хората“. Може да е малко подло, но накарате ли ги да се чувстват засрамени заради вас, бързо ще си тръгнат без много шум. Няма значение, дали ще го направите с някоя пикантна история или разкрита „мръсна“ тайна, със сигурност ще има ефект.

Водолей

Като цяло няма да ви е трудно да скъсате с Водолей, защото те като цяло имат страх от продължително обвързване. Почувстват ли се задушени, ще е лесно да ги накарате лесно да приемат раздялата, сори може да ви изпреварят и сами да я инициират.

Риби

Поискайте помощ от зодия Риби за плащането на сметките и той бързичко ще изчезне. Не, няма да ви откаже разбира се, ще го направи тъй като е устроен да помага. След това обаче, ще му се прииска да избяга, защото поделянето на общи отговорности го плаши и приземява иначе идеалистичната му и замечтана личност. Поискайте раздяла след това и можете да сте сигурни, че няма да има усложнения.

loading...
Предишна: Кои са най-перверзните зодии
Следваща: Как се влюбват мъжете според зодията им и какво ги издава