Класация на най-ревнивите зодии

Класация на най-ревнивите зодии

Казват, че ревността е най-явният белег на любовта, но докато някои го правят умерено, други прекрачват всякакви граници. Класация може да ви покаже кои са най-ревнивите зодии.

1. Овен– най-ревнивата зодия са Овните. Представител на тази зодия може да ви вдигне огромен скандал, дори само ако си говорите с човек от противоположния пол. Овните не обичат да делят вниманието на човека, в когото са влюбени, с други.

2. Скорпион – на Овните съвсем леко отстъпват Скорпионите, макар че и тяхната ревност е легендарна. Скорпионите обаче са по-овладени и не изливат емоциите си на неподходящи места. Те ревнуват, както от бивши половинки, така и от настоящи ухажори, които хвърлят страстни погледи към техния партньор.

3. Телец – Телците ревнуват, когато нахален човек започне очевидно да флиртува с тяхната половинка. Представителите на тази зодия се стараят да опазят на всяка цена партньора си от забежки.

4. Рак – въпреки че представителите на зодия Рак се опитват да не изглеждат ревниви, истината е, че те избухват, когато половинката им направи комплимент на друг или друга.

5. Лъв – представителите на зодия Лъв също попадат сред най-ревнивите в хороскопа, макар че те няма да си го признаят. Лъвовете не обичат да се чувстват пренебрегнати и загърбени от половинката.

6. Дева – Девите ще започнат да ревнуват, само когато им дадат повод. След като разберат за флирт или изневяра, представителите на тази зодия стават много мнителни и следят всеки ход на половинката.

7. Везни – Везните винаги се опитват да разберат половинката, като се поставят на нейно място, и дори да имат повод за ревност, те ще се опитат да го преодолеят.

8. Риби – и Рибите, подобно на Раците, ревнуват, само когато техният партньор се възхити от красотата или възможностите на друг човек. Макар че представителите на тази зодия рядко изразяват емоциите си, те остават нащрек.

9. Стрелец – представителите на таи зодия по начало не допускат, че половинката може да им изневери, но дори и да се случи, те я напускат без големи драми.

10. Близнаци – За Близнаците е важно да знаят в каква ситуация са се замесили, а по принцип не виждат голям проблем, когато човека, когото харесват е обвързан.

11. Водолей – за Водолеите няма конкретни граници затова тази зодия рядко ревнува половинката си. Рядкост е и вниманието на тази зодия да се задържи дълго само върху един човек.

12. Козирог – Козирозите са най-неревнивата зодия. За тях тази емоция е доста крайна, а в повечето случаи – и неоснователна. Представителите на тази зодия на харесват публичните и показни сцени на ревност.

loading...
Предишна: Хороскоп за верността на мъжете
Следваща: Трите зодии – модни диктатори