Как да се сдобрим с различните зодии

Как да се сдобрим с различните зодии

Овен – не обсъждайте скандала

Представителите на зодия овен са известни с бурния си нрав, но гневът му гасне бързо. Така че можете просто да се престорите, че скандалът между вас не е избухвал. Забравете и не обсъждайте спречкването, защото това го дразни.

Телец – сгответе му нещо зашеметяващо

Телците могат доста дълго да помнят обиди, но характерът им е миролюбив и предпочитат сдобряването пред вечните скандали. За да го предразположите, поканете го на гости и му сгответе любимите ястия. Създайте уютна обстановка, в която да се чувства спокоен.

Близнаци – вие трябва да направите първата крачка

Не е трудно да се помирите с представителите на тази зодия. Това може да стане и с едно обаждане по телефона. Трябва да се държите непринудено и да бъдете забавни. Вкарайте близнаците в оживен разговор, затрупайте ги с новини и те бързо ще забравят за избухналия скандал.

Рак – поемете всичко в свои ръце

Трябва много да се постараете, за да се сдобрите с представителите на зодия рак. Те доста дълго помнят скандалите и не са склонни да се помиряват бързо. За да предразположите рака, трябва да го уверите, че конфликтът много ви е наранил, а след това с времето да му доказвате, че тази случка няма да се повтори.

Лъв – не му противоречете

За да се сдобрите с лъв, трябва да удовлетворите самолюбието му. За тази цел се трябва да се държите естествено и да избягвате да му противоречите. Възхищавайте му се и му дайте възможност да покаже колко благороден може да бъде.

Дева – нека той да направи първата крачка

Дайте възможност на девата да преосмисли спокойно създалата се ситуация и да прецени перспективите във вашите взаимоотношения. Когато представителите на зодия дева са готови за сдобряване, те сами ще ви потърсят. Ако искате да се помирите с тях, бъдете готови да изслушате критиките и поученията им.

Везни – отидете на оживено място

Представителите на тази зодия мразят самотата и за да се помирите с тях трябва да ги изведете на оживено и забавно място. Не създавайте напрежение, като обсъждате кавгата. Просто споделете, че искрено съжалявате.

Скорпион – очаквайте отмъщение

Помиряването с представителите на зодия скорпион е много трудно. Когато се почувстват обидени, те са готови да си отмъстят. При скорпионите никога не се знае дали ще ви простят, но трябва да сте готови да изтърпите техния гняв, ако искате да запазите отношенията си.

Стрелец – бъдете откровени

Характерно за зодия стрелец е пълната и доста често грубовата искреност. Ако искате да се сдобрите с представителите на тази зодия, бъдете готови да изслушате купища нравоучения и да бъдете подложени на грубата им откровеност. От вас се очаква да признаете грешките си и да бъдете честни.

Козирог – не се натрапвайте

Ако активно търсите и настоявате да се сдобрите с представител на зодия козирог, това само ще го отблъсне. Те предпочитат по-деликатното отношение. Един козирог ще се поласкае, ако намекнете, че имате нужда от помощта му. Бъдете отговорни и сериозни.

Водолей – не го натоварвайте със своите емоции

Водолеят е много дружелюбен и сдобряването с него става лесно. Поканете го на среща със стари приятели и се постарайте да не се оплаквате от проблемите и страданията си след вашето спречкване. Забравете обидата и мирът ще настъпи.

Риби – проявете търпение

Рибите са много раними същества и дълго преживяват обиди, които са останалите могат да изглеждат дреболия. Не бързайте да се изяснявате, защото така напълно ще го накарате да ви изолира. Оставете го да премине през страданията си, като му покажете съчувствие и нежност.

loading...
Предишна: 3 начина да направиш партньора си щастлив, според зодията му
Следваща: Най-лошите черти в зодията на семейната жена