Каква половинка търси всяка зодия

Каква половинка търси всяка зодия

Всеки мечтае да намери сродната си душа, като за всеки човек идеалният партньор е различен. Някои имат нужда от по-спокойни и сдържани половинки, а други от точно обратното – непредсказуеми и динамични.

Според астролозите предпочитанията на всеки един от нас могат да бъдат определени от зодията.

Овенът например търси енергичен човек, който да го разбира и най-важното – да не го дърпа назад. Първата зодия от хороскопа обичат да бъдат лидери във връзката и често се случва да се налагат над партньора.

Телецът от друга страна обича по-спокойните партньори, с които може да обсъжда изкуството на чаша вино и вкусна вечеря в домашна обстановка. За тях е важно половинката да им създава усещането за надеждност и да не се меси във финансовите им дела.

Зодия Близнаци харесват общителните партньори, с които могат да пробват различни нови неща. За Близнаците е изключително важно партньорът им да ги цени.

Раците имат нужда от уравновесени и романтични половинки, които умеят да създават семеен уют. Представителите на тази зодия никога не биха простили изневяра.

Лъвовете търсят партньор, който да е точно толкова позитивен, колкото са и самите те. Лъвовете не биха приели да бъдат на второ място сред приоритетите на половинката си. За представителите на тази зодия е важно да се чувстват специални и единствени.

Девите търсят партньор, който да ги уважава. Те са спокойни хора и не приемат скандалите, както и говоренето на висок тон. Представителите на зодия Дева много ценят верността и никога не биха простили изневяра.

Партньорът на Везните трябва да бъде верен приятел, любовник и интересен събеседник в едно. Представителите на тази зодия търсят романтиката в една връзка и избягват грубите и агресивни хора.

Идеалната половинка за зодия Скорпион не трябва да има никакви ограничения в леглото. Най-сексуалната зодия търси динамичен партньор, за чиято любов да се бори. Скорпионите обичат да бъдат ревнувани, но не е за препоръчване тяхната ревност да се събужда.

Стрелците имат нужда от великодушен и ведър партньор. Идеалната половинка за тази зодия трябва да обича пътешествията и винаги да е готов да се забавлява. Стрелците избягват постоянно оплакващите се хора.

Представителите на зодия Козирог имат нужда от лоялна половинка до себе си, за да бъдат щастливи в любовта. За Козирога е важно партньорът му да е отговорен и да осъзнава дълга си към връзката, която градят.

Водолеите харесват нестандартните личности, които мислят креативно. Половинката на тази зодия трябва да бъде най-добрият му приятел и верен съмишленик дори в щурите му идеи.

Партньорът на зодия Риби трябва да бъде деликатен, нежен, морален и преди всичко да не се притеснява да показва чувствата си. Рибите търсят състрадателен човек, който да ги подкрепя и закриля.

loading...
Предишна: Какво животно си според зодията
Следваща: Как се завладява мъж според зодията му